Painkiller

66.12 €
Including Tax
Cheapest shipping from 6.23 €
Stock Status: In Stock
Delivery Status: 1-2 weeks

PriceRunner Köpskydd


Painkiller svart med:
två bollar
två band med spänne 2 cm breda
ett band med spänne 4 cm brett
en värmeinsats fylld med körsbärskärnor

Lindrar smärta genom skönt tryck mot ömma och stela muskler. Framförallt verksam mot smärta i s k triggerpunkter som finns överallt i kroppen. Allt som behövs utöver Stifor PainKiller är ett ryggstöd. Tack vare en textil ficka som du enkelt sätter runt en stol eller runt kroppen, fylld med en eller två bollar, kan du själv lindra smärta tillfälligt med hjälp av tryck. Du kan arbeta, köra bil, koppla av i soffan samt resa och samtidigt bli av med värk. Det medföljer en påse med körsbärskärnor som du antingen kan värma i mikro 1-1,5 minut eller kyla i frysen ett par timmar. Påsen med körsbärskärnor håller värme respektive kyla i c:a 20 minuter och kan med fördel användas direkt på kroppen.

Stifor Painkiller har genomgått en behovsutvärdering på SmärtRehab på Danderyds Sjukhus och kan förutom triggerpunktsbehandling även användas vid problem med snarkningar och sömnapné. Produkten har tagits väl emot av sjukgymnast och andra terapeuter.

Här är ett brev från en nöjd användare: "lättar smärtan i triggerpunkterna! Jag arbetar ofta långa pass framför datorn och jag använder Stifor Painkiller dagligen för att ta bort värk i axlar och rygg. Tack vare Painkillern slipper jag äta värktabletter och använda smärlindrande gel och jag sparar både tid och pengar på att inte uppsöka en massör som jag gjorde tidigare. Nu kan jag i lugn och ro bli av med värk på jobbet och hemma i soffan eller så ligger jag på den en stund innan jag somnar. Jag rekommenderar alla att använda Stifor Painkiller eftersom det är en enkel produkt som skapar ett skönt tryck mot ömma muskler. - Cecilia Bokedal"

Customer Reviews

Be the first to post a review for this product

Rate This Product
You must be logged in to rate this product
We rely on cookies to provide our services. By using our services, you agree to our use of cookies.