Prostata anatomisk modell

Denna modell av prostata i 2x förstoring kan delas i fyra delar och är avtagbar från stativet. Modellen visar hela anatomin av prostata så att de olika lag i körteln kan identificeras. Den nedersta del av urinblåsan kan också studeras. …

Cheapest shipping from 23 €
Stock Status: In Stock
Delivery Status: 1-2 weeks

79 €
Excluding Tax
pcs

Denna modell av prostata i 2x förstoring kan delas upp i fyra delar och kan tas bort från racket. Visiret är anatomiskt identifierbart. Det passar inte en del av urinblåsan kan också studenter.

Modeller kan hjälpa till med undervisning och patientvägledning i olika situationer där hälsa, funktion och sjukdom är inblandade. 

Denna modell av prostata eller urinblåsan i 2 x förstoringskaneler i fyra delar och tas av det inkluderade stativet. Modellen visar tydligt de olika fläckarna i körtlarna, precis som den nedre delen av urinblåsan också visas. 

Modeller kan förstå undervisning och patientvägledning i många olika teser. funktion och sjukdom.

En klinisk modell är idén att förstå BPH (godartad prostatahyperplasi), prostatacancer och urinriktad striktur. Modeller kan också användas för att förstå andra sjukdomar / störningar som exempel på prostatit och blåsjukdomar.

Customer Reviews

Be the first to post a review for this product

Rate This Product

You must be logged in to rate this product

Similar Products