(copy) (copy)

Cheapest shipping from 97.93 €
SKU: RZW004.A12
Stock Status: In Stock
Delivery Status: 1-2 weeks
438.23 €
Excluding Tax
pcs

Schamponeringsstol Barberare och frisörsalong

Utforska den perfekta kombinationen av innovation och prisvärdhet med vår framstående Schamponeringsstol Throx Backwash-enhet. Designad med omsorg om både funktionalitet och ekonomi, denna enhet ger en överlägsen hårtvättupplevelse som inte kompromissar med kvaliteten. Upplev det smarta konceptet som har tagit hårvården till en helt ny nivå.

Schamponeringsstol som bryr sig om ditt hår:

Med Throx Backwash-enhet får ditt hår den omsorg det förtjänar. Denna enhet är skapad för att kombinera effektivitet och komfort under tvättprocessen. Oavsett om du är en professionell frisör som strävar efter att ge dina kunder en förstklassig behandling eller en kund som vill njuta av en avkopplande hårtvätt, kommer Throx att leverera.

Prisvärdhet utan kompromisser:

Vår Schamponeringsstol är stolt medlem i vår prisvärda samling, vilket innebär att du inte behöver göra avkall på kvaliteten för att hålla dig inom budget. Denna enhet visar tydligt att högpresterande skönhet och överkomligt pris kan gå hand i hand utan att kompromissa med resultatet.

Tekniska detaljer:

Mått: 58x110x102,5 cm

Vikt: 36 kg

Klädsel: PVC

Denna Throx Backwash-enhet är en kombination av intelligens och elegans. Den är utformad för att vara användarvänlig och effektiv, samtidigt som den erbjuder en prisvärd lösning för alla dina hårtvättsbehov. Låt Throx ta hand om ditt hår och ge dig en tvättupplevelse som är överlägsen på alla sätt. Med Throx får du inte bara en enhet, du får en ny standard för hårvård till ett oslagbart pris.

Customer Reviews

Be the first to post a review for this product

Rate This Product

You must be logged in to rate this product

Similar Products