Bättre golfare med pilates

av

Cheapest shipping from 5 €
Stock Status: In Stock
Delivery Status: 1-2 weeks

17 €
Excluding Tax


av Åsa Dengg

Mer kraft i svingen och längre slag! Det får du som golfar med de här enkla, effektiva pilatesövningarna. Bättre bålstyrka och kontroll ger ökad utdelning på golfbanan.

Pilates är en träningsform som kan göra dig till en bättre golfare. Det skriver framstående golfstjärnor som Tiger Woods under på. Här hemma i Sverige är golfinstruktören och fystränaren Jenny Hagman, känd från Svensk Golf, en av de som rekommenderar pilates. Hon har också skrivit förordet till Bättre golfare med pilates.
Bokens författare Åsa Dengg har en gedigen bakgrund som pedagog och träningscoach sedan slutet av 80-talet. Som pilatesinstruktör har hon upptäckt vilka stora fördelar hennes golfande klienter har vunnit med hjälp av pilatesträningen. Nu kan du också ta del av övningar som kan göra dig till en starkare, precisare och mer uthållig golfare.

Boken innehåller över 40 övningar som har valts ut speciellt för dig som golfar. Du hittar också specialprogram för nacke/skuldra, mage/rygg, balans, rotationer med mera.

Om boken
Titel: Bättre golfare med pilates
ISBN-nr: 978-91-976604-3-3
Antal sidor: 104.
Bindning: Inbunden.
Utgivning: 14 november 2008.

Customer Reviews

Be the first to post a review for this product

Rate This Product

You must be logged in to rate this product

Similar Products

Also Purchased Products