Stark, glad, gravid

av Jonas Lissjanis och Lotta Brinck och Maria Wigbrant Den kompletta hälsoboken för dig som väntar barn! Läs om träning, hälsa, mat och avslappning under nio viktiga månader. Träning kan ge en friskare graviditet, en smidigare förlossning …

Cheapest shipping from 5 €
Stock Status: In Stock
Delivery Status: 1-2 weeks

18 €
Excluding Tax


av Jonas Lissjanis och Lotta Brinck och Maria Wigbrant

Den kompletta hälsoboken för dig som väntar barn! Läs om träning, hälsa, mat och avslappning under nio viktiga månader.

Träning kan ge en friskare graviditet, en smidigare förlossning och lättare återanpassning efter graviditeten. Boken innehåller tre träningsprogram för gradivitetens olika faser och ett kom-igång-program för tiden efter förlossningen.

Dessutom hittar du ett särskilt kapitel om mat för dig som är gravid av dietisten Lotta Brinck medan ProfylaxGruppens Anna Wilsby har bidragit med tips kring avslappning och förlossningsförberedelser. Huvudförfattarna till Stark, glad, gravid är Maria Wigbrant och Jonas Lissjanis.

Maria Wigbrant är legitimerad barnmorska och träningsinstruktör. Tillsammans med personlige tränaren Jonas Lissjanis har hon utvecklat gymkedjan SATS träning för gravida och utbildat både träningsinstruktörer och barnmorskor om träning och graviditet. Boken har faktagranskats av Pelle Lindqvist, docent och överläkare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge.

Om boken
ISBN-nr: 978-91-976604-1-9
Antal sidor: 176.
Utgiven: Andra upplagan 16 sep 2009.
Bindning: Häftad/trådbunden i flexoband (extra stark rygg, lätt att få boken att ligga uppslagen).

Customer Reviews

Be the first to post a review for this product

Rate This Product

You must be logged in to rate this product

Similar Products

Also Purchased Products