Träna med kettlebells

av Linus Johansson Med kettlebells kan du träna styrka i rörelse – trendig, kul och effektiv träning för hela kroppen. Kettlebells är funktionellt och det räcker med en halvtimme för en ordentlig genomkörare. Kettlebells – det nygamla …

Cheapest shipping from 5 €
Stock Status: In Stock
Delivery Status: 1-2 weeks

18 €
Excluding Tax


av Linus Johansson

Med kettlebells kan du träna styrka i rörelse – trendig, kul och effektiv träning för hela kroppen. Kettlebells är funktionellt och det räcker med en halvtimme för en ordentlig genomkörare.

Kettlebells – det nygamla träningsredskapet från Ryssland – är hetare än någonsin. Nu vill alla träna funktionellt och få en stark och smidig kropp. Järnkulorna med handtag är det perfekta redskapet för att träna styrka i rörelse. Kettlebells används i svingande övningar som ofta tränar hela kroppen samtidigt: en väldigt komplett och effektiv träningsform. Det räcker med en halvtimme för att få en ordentlig genomkörare!

Nu kommer den första boken på svenska om den här uppskattade träningsformen. Boken innehåller allt du behöver veta för att komma igång med kettlebellträning, inklusive 17 olika träningsprogram för alla tänkbara behov: för dig som vill koncentrera dig på mage, ben eller överkropp, för tillfällen när du har ont om tid och när du vill utmana konditionen.

Om boken
Titel: Träna med kettlebells
ISBN-nr: 978-91-976604-4-0
Antal sidor: 88.
Bindning: häftad/trådbunden.
Utgivning: 26 augusti 2009.

Customer Reviews

Be the first to post a review for this product

Rate This Product

You must be logged in to rate this product

Similar Products