Träning som funkar

av Marie Larsson Funktionell träning är effektivt, användbart, varierat och roligt. Helt enkelt träning som funkar. Här är en bok med 10 halvtimmesprogram för dig som vill att det ska gå lätt och vara roligt att pussla in träningen i …

Cheapest shipping from 5 €
Stock Status: In Stock
Delivery Status: 1-2 weeks

18 €
Excluding Tax


av Marie Larsson

Funktionell träning är effektivt, användbart, varierat och roligt. Helt enkelt träning som funkar. Här är en bok med 10 halvtimmesprogram för dig som vill att det ska gå lätt och vara roligt att pussla in träningen i livet.

Det går att få en starkare kropp och ett mer aktivt liv på ett både enkelt och effektivt sätt. Träning som funkar beskriver hur kroppen fungerar.

Du får också tips på tester du kan göra själv för att mäta din styrka, stabilitet, rörlighet, kondition, balans och spänst. Resultaten kan du använda för att mäta dina framsteg när du tränar dig igenom bokens träningsprogram.

Välj mellan program som förbereder dig för skidbacken, kompletterar löpträningen, passar på resan eller som helt enkelt gör dig stark och rörlig. Eller pussla ihop dina egna program – övningsbanken är späckad med funktionella övningar.

Träna smart och funktionellt så räcker det med 30 minuters träning för att få med hela kroppen och alla dess funktioner.

Om boken
Titel: Träning som funkar
ISBN-nr: 978-91-976604-5-7
Antal sidor: 136.
Bindning: häftad/trådbunden.
Utgivning: 24 augusti 2010.

Customer Reviews

Be the first to post a review for this product

Rate This Product

You must be logged in to rate this product

Similar Products