Vela Oftalmologi Basic

2,319.79 €
Including Tax
  • SKU: 80104
Cheapest shipping from 28.67 €
Stock Status: In Stock
Delivery Status: 1-2 weeks

pcs

Vela Oftalmologi Basic är lämplig ögonundersökningar där stillasittande och stabil patient är viktigt. Elektrisk höjdreglering.

Vela Oftalmologi Basic är en elektriskt reglerbar stol utmärkt för ögonundersökningar. Med hjälp av en fotpedal låses två hjul samtidigt. Detta samt stolens generella stabilitet borgar för en effektiv undersökning med stillasittande och stabil patient. 

Höjdreglering

Regleras elektriskt 42-62 cm. Elektrisk höjdreglering gör det enkelt att uppnå idealisk höjd.

Armstöd

Höj- och sänkbara 0-24 cm. Dynorna har storlek 9x30 cm.

Ryggstöd

Ergonomiskt formad, storlek 37x30 cm.

Säte

Ergonomiskt formad, storlek 44x44 cm.

Rengöring/desinfektion

Alla stolar från VELA är designade så att de uppfyller alla sjukvårdens högt ställda krav på rengöring och desinfektion. För optimal hygien är alla ytor enkla att torka/desinficera, även stolens undersida. Ryggstöden har en list som förhindrar att smuts ansamlas. Stolarnas design med rengöringsvänliga ytor utan veck gör det enkelt att hålla stolen ren och desinficerad. Alla delar på stolarna tål desinfektion med t ex alkohol eller klor vid rekommenderade koncentrationer och blandningsförhållanden.

Konstläder

Svart är standardfärg. Andra färger mot pristillägg, se färgkarta. Konstlädret Compound uppfyller alla sjukvårdens höga rengöringskrav, det tål medel med 70-85% alkohol samt klordesinfektion (aktivt klor vid 1000-1200 ppm). Efter desinfektion, avtorka med kallt, rent vatten. Samtidigt har Compound en snygg yta som inte blir hal eller svettig att sitta på vid långtidsarbete.


Customer Reviews

Be the first to post a review for this product

Rate This Product
You must be logged in to rate this product
Mått
Höjd 42-62 cm
Säte 44x44 cm
Ryggstödet 37x30 cm
Ryggstödets höjdreglering 24 cm
Armstödsdyna 9x30 cm
Max användarvikt 160 kg
We rely on cookies to provide our services. By using our services, you agree to our use of cookies.