Bas bäddmadrass - 90 cm

Bas Tryckavlastande Bäddmadrass - 90 cm ( Billigast i Sverige med prisgaranti ) Är en 7 cm tjock temperaturkänslig madrass av äkta tryckavlastande material. Den är något fastare/ hårdare än vår Orto madrass. Anledningen är främst att ett …

Cheapest shipping from 19 €
Stock Status: In Stock
Delivery Status: 1-2 weeks

172 €
Excluding Tax

Bas Tryckavlastande Bäddmadrass - 90 cm

( Billigast i Sverige med prisgaranti )

Är en 7 cm tjock temperaturkänslig madrass av äkta tryckavlastande material. Den är något fastare/ hårdare än vår Orto madrass. Anledningen är främst att ett lättare material har tunnare cellväggar och för att ha motsvarande lång livslängd bör materialet vara hårdare när den är av hög sk trögelastisk kvalité som Bas är.

Bas levereras vakuumpackat till kund med ett avtagbart innertyg av ren bomull. Köp till vårt exklusiva yttertyg för ca 300 kr (80 och 90 cm bredd). De extremt låga priserna på Ergotemp Bas beror främst av att madrassen har lägre volymvikt samt att den inte packas av oss efter att ha som våra Orto och Mjuk madrasser legat i luft ställ i minst en vecka innan leverans.
Därav kan Bas ha en viss material lukt efter att ha packats upp ur från vakuum. Denna doft försvinner dock inom kort tid och är absolut inte hälsovårdlig.
Fördelen med en vakuumpackad madrass är främst att den är mycket mindre och lättare att transportera hem.

Bas väljer man efter samma medicinska kriterier som för våra Orto madrasser.

* 10 års garanti *

En medicinsk topprodukt för bättre hälsa, sömn och livskvalité.

Customer Reviews

Be the first to post a review for this product

Rate This Product

You must be logged in to rate this product

Similar Products

Also Purchased Products