Duntäcke 150x210cm året runt täcke

Duntäckets fyllning Duntäcke fyllt med stora och spänstiga vita gåsdun av finaste kvalité. Denna fantastiska naturprodukt ger bra sovkomfort. Dun andas därför håller duntäcket dig behagligt varm hela natten. I motsats till täcken av …

Cheapest shipping from 0 €
Stock Status: In Stock
Delivery Status: 1-2 weeks

171.59 €
Excluding Tax
pcs


Duntäckets fyllning

Duntäcke fyllt med stora och spänstiga vita gåsdun av finaste kvalité. Denna fantastiska naturprodukt ger bra sovkomfort.
Dun andas därför håller duntäcket dig behagligt varm hela natten. I motsats till täcken av syntetiska material har dunet förmågan att ta upp och avge fukt. Denna unika egenskap, i kombination med Outlast® materialets värmereglerande egenskaper, gör att du får optimalt sovkomfort med TMs duntäcke.

Åretrunt täcke
Ett duntäcke för alla årstider. Täcket innehåller ett luftigt tunt sommartäcke och ett medelvarmt täcke för vår och höst. Täckena fästes i varandra med knappar och tillsammans blir de ett riktigt varmt och skönt vintertäcke. Det är mycket viktigt att man har rätt värme på täcket, därför är TMs täcke för alla årstider och erbjuder dessutom Outlast® teknologi.
Täcke 1: 80% gåsdun, 20% gåsfjäder, Täcke 2: 60% gåsdun, 40% gåsfjäder. Bärighet 10-11. Fyllnadsvikt: 800g.
Outlast® teknologi

Duntäcket har Outlast® temperaturreglerande material som håller värmen inom ideala komfortzonen för sömn, inte för varmt eller för kallt, precis lagom.

Tygets kvalité
Tyget är rutstickat vilket håller dunet på plats och gör duntäcket varmare. Tyget har en hög trådtäthet på 400tc med hög slittålighet och livslängd.

Köpevillkor: 10 års garanti

Leveranstid: 2-4 arbetsdagar

Customer Reviews

Be the first to post a review for this product

Rate This Product

You must be logged in to rate this product

Similar Products

Also Purchased Products