Resemadrass-set 60x190x4 cm

Resemadrass-Set 60x190x4 cm Nu är den här, den efterlängtade tryckavlastande resemadrassen med extremt låg vikt och liten väska. Den är 4 cm tjock,60 cm bred och 190 cm lång. Levereras tillsammans med en resekudde, spännband och en kraftig …

Cheapest shipping from 19 €
Stock Status: In Stock
Delivery Status: 1-2 weeks

129 €
Excluding Tax

Resemadrass-Set 60x190x4 cm

Nu är den här, den efterlängtade tryckavlastande resemadrassen med extremt låg vikt och liten väska. Den är 4 cm tjock,60 cm bred och 190 cm lång. Levereras tillsammans med en resekudde, spännband och en kraftig transportväska av sportbagtyp.

En äkta tryckavlastande och temperaturkänslig bäddmadrass perfekt för er som behöver tar med er en mycket liten och lätt väska på t ex flygresor. Vikten är under 5 kg och storleken på väskan 60 cm x 30 x 30.
Ett resemadrass-set med en mjuk 4 cm tryckavlastande madrass med avtagbart innerfodral av bomull med dragkedja och överdrag av ett tåligt gråmelerat tyg.
Denna madrassen behåller sin mjukhet öven vid låga temperaturer t ex vid camping.
Ergotemp är först i Sverige att introducera detta unika material med helt nya egenskaper.

För längre perioder än några nätter och när väskans vikt och storlek inte är avgörande, rekommenderar vi en fullstor madrass av våra rese-set 80 cm alt 90 cm breda med en 7 cm tjock Ergo Mjuk.

När du provar en madrass hos SweHealth i en månad hemma är kostnaden max 400 kr. (300 kr frakt till dig och 100 kr returfrakt)

Customer Reviews

Be the first to post a review for this product

Rate This Product

You must be logged in to rate this product

Also Purchased Products