Gynecological teaching model

Cheapest shipping from 8 €
SKU: P53 - 1013705
Stock Status: In Stock
Delivery Status: 1-2 weeks

288 €
Excluding Tax
pcs

Denna unika gynekologiska träningsmodell är ett realistiskt redskap som kan användas för att demonstrera och att öva på att sätta in preventionsmedel som går under överskriften barriärmetoder. Dessa placeras i vagina och/eller omkring livmoderhalsen och inkluderar:


Femidom

FemCap (cervixpessar)

P-ring

Pessar

Den näst viktigaste funktionen av denna simulatorn är möjligheten att sätta in olika typer av prolapshjälpmedel såsom ring, skål och kub. Dessa används vid prolaps/framfall eller inkontinens. Man kan också öva sig på att sätta in en spiral samt se var i livmodern den ska sitta. Med ultraljud kan man lokalisera cervixpessaren och det är dessutom möjligt att öva på intrauterin insemination (IUI).

Den transparanta vaginalväggen gör att man kan se insidan av vagina och eftersom uterus är delvis öppnad kan man tydligt se hur de olika hjälpmedlen sätts in. Korrekt insättning och position kan demonstreras och sedan kontrolleras vilket gör att den som övar sig snabbt kan lära sig rätt tillvägagångssätt. Detta är en mycket simplifierad representation av de kvinnliga könsorganen och pelvis. 

26 x 19 x 22 cm

Customer Reviews

Be the first to post a review for this product

Rate This Product

You must be logged in to rate this product

Similar Products

Also Purchased Products