Silicone cups for cupping 4-pack

Chinese copper massage - No fire is needed which makes them extra safe - More stable and safe - Easy to bring - Silicon Guarantees Durability, long use and easy handling - Very flexible; Can be applied to elbows, knees, hands and feet SPECIFICATIONS: …

Cheapest shipping from 7.50 €
SKU: Blå_
Stock Status: In Stock
Delivery Status: 2-5 dagar
17.35 € 14.32 €
Excluding Tax
pcs

Vakuumkoppar har många olika namn som silikonkoppar,massage koppar, koppningsset mm . Massage med silikonkoppar har blivit populär massage form , vi har därför satt ihop detta koppningsset . Koppningsmassage funkar så att man placerar kopporna på kroppen och då skapas ett vakuum / undertryck vävnaden lyfts upp så stimuleras blodcirkulationen och slaggprodukter frigörs.

Vakuumkoppar används också i kinesisk medicin för att stimulera akupunkturpunkter för att balansera upp kroppen mm 

Det påverkar även blodcirkulationen som ökar blodgenomströmningen samt lymfatiska systemet, bindväven, huden och underliggande vävnad 

Man brukar likna det som en djup bindvävsmassage. Silikon koppor eller cupping som det kallas funkar även att reducera celluliter  

  • Ingen eld behövs vilket gör dem extra säker 
  •  Mer stabil och säker 
  •  Lätt att ta med sig 
  • Material :Silikon - garanterad hållbarhet, lång användning och lättskött 
  •  Mycket flexibel; funkar bra på armbågar, knän, händer och fötter 

SPECIFIKATIONER: 

Färg = Blå

Antal = 4 koppar, enligt nedan storlekar : 

L massage kopp: höjd 7.8cm, innerdiameter 6.8cm, ytterdiameter 10cm 

M massage kopp: höjd 6cm, innerdiameter 5.3cm, ytterdiameter 7,5cm 

S massage kopp: höjd 4.8cm, innerdiameter 4cm, ytterdiameter 6cm 

XS massage kopp; höjd 3.8cm, innerdiameter 3cm, ytterdiameter 4,5cm


Gör koppning ont?

Nej! Även om det ser smärtsamt ut, är det faktiskt ganska smärtfritt. Tänk på det som en omvänd massage. "Istället för att akupunktören utövar tryck ner på kroppen dras vävnaderna in i koppen istället. Det är samma typ av tryck från en bra massage - precis i en annan riktning," 

Om du har problem med bindväv eller muskelsmärta, kan koppning hjälpa?

Ja, koppning ökar blodcirkulationen i hud och muskler, vilket skapar en förändring i anslutningen, vilket i sin tur hjälper vävnaden att läka och lindra relaterad kronisk smärta.

Vad sägs om ärrvävnad?

Medan du inte vill koppa över områden som nyligen har skurits eller skadats, eller som hålls ihop med sömmar eller häftklamrar - i huvudsak allt som inte är helt läkt - när en läkare har rensat patienten och huden har läkt, koppar kan stimulera nerverna och cirkulationen av blod och lymf som omger ärrvävnaden; enligt DiLibero skulle dock akupunktur och LED vara ett föredraget sätt att behandla denna typ av tillstånd.

Är koppning användbart för personer med huvudvärk?

Det kan hjälpa till att slappna av musklerna som kan vara involverade i att skapa spänningen som stiger upp till huvudet, samt att dra känsla från området bort från spänningen.

Customer Reviews

Be the first to post a review for this product

Rate This Product

You must be logged in to rate this product

Similar Products

Also Purchased Products