Stationary treatment bench - Hern

Stationär behandlingsbänk - HernMultifunktionell 2-delad  Stationär behandlingsbänk med elegant design. Utrustad med en motor som styr höjden .Ryggstöd justerbar genom gasfjäder. Vit PU stoppning av hög kvalitet som underlättar …

Cheapest shipping from 120.62 €
SKU: 2247T
Stock Status: In Stock
Delivery Status: 1-2 weeks
1,436.43 €
Excluding Tax
pcs

Stationär behandlingsbänk - Hern

Välkommen till vår exklusiva linje av multifunktionella, stationär behandlingsbänk Hern – en perfekt följeslagare för professionella inom skönhets- och hälsobranschen. Denna eleganta och högpresterande behandlingsbänk har utformats med omsorg för att möta kraven för moderna behandlingsrum.

Fördelar:

  • Mångsidighet: Den multifunktionella designen möjliggör användning för olika behandlingsmetoder och terapier, vilket gör den till ett oumbärligt verktyg för skönhetssalonger, spa och kliniker.
  • Anpassningsbarhet: Med en enkel knapptryckning kan du anpassa höjden och ryggstödet för att möta specifika klienters behov, vilket skapar en skräddarsydd och bekväm upplevelse.
  • Högkvalitativ Konstruktion: Tillverkad med högsta kvalitet för att säkerställa långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda i daglig användning.
  • Elegant Design: Den stilrena och moderna designen av denna behandlingsbänk ger en sofistikerad touch till din arbetsplats, samtidigt som den skapar en avslappnad och professionell atmosfär för dina kunder.
  • Investera i vårt utbud av multifunktionella, stationära behandlingsbänkar och ta ditt behandlingsrum till nästa nivå av funktionalitet och stil. Utforska en ny dimension av behandlingsmöjligheter med våra högkvalitativa produkter.

2 Delad design: 

Denna stationära behandlingsbänk är uppdelad i två sektioner, vilket möjliggör mångsidiga användningsområden för olika behandlingar 

Justera höjden med motor: 

Utrustad med en avancerad motor för att enkelt och smidigt justera höjden på behandlingsbänken. Detta ger dig optimal kontroll över arbetsmiljön och säkerställer en bekväm och ergonomisk arbetsställning.

Justerbart Ryggstöd: 

Ryggstödet på denna behandlingsbänk är designat för maximal komfort och flexibilitet. Justerbart genom användning av gasfjäder, vilket gör det möjligt för terapeuten att anpassa positionen efter patientens behov.

Högkvalitativ Vit PU-stoppning: 

Tillverkad med högkvalitativt vitt PU-material, vilket inte bara ger en elegant estetik utan också underlättar rengöring och underhåll. Den vita färgen ger en känsla av renlighet och professionalism till behandlingsrummet.
Customer Reviews

Be the first to post a review for this product

Rate This Product

You must be logged in to rate this product
Product size 196x70x70 cm
Weight 70 Kg
Upholstery PU
Breather hole
Up and Down 61/86 cm

Similar Products